Wie ben ik

Vader van 2 kinderen (10 en 14) en liefhebber van veilig en vers eten. Met ProeVkantoor wil ik bijdragen aan een cultuur van gezond leven en werken. Eerlijk ondernemen is mijn strategie. Verbondenheid met Noord-Holland en laten zien hoe al het moois groeit en waar het vandaan komt, daar krijg ik energie van!

Vers, veilig en voordelig
ProeVkantoor maakt gezond leven gemakkelijk

Mijn missie
Ik droom van een plek in Westfriesland waar een educatieve biologische groentetuin, kruidentuin en bloementuin gerealiseerd wordt die voor jong en oud een belevenis zal zijn. Smaakbeleving, educatie, productie en consumptie onder één dak.

Mijn achtergrond
Ik heb een agrarische opleiding doorlopen met een specialisatie in Groenten en Akkerbouw gewassen. Na een carrière van 15 jaar in teelt en management bij een groot zaadbedrijf uit Enkhuizen kwam ik na een reorganisatie vanaf eind 2013 thuis te zitten. Na een periode van bezinning ben ik toen mijn onderneming gestart.

Mijn passie
Al op mijn 20e teelde ik smaakaardbeien van de volle grond op 1000m2. Dankzij mijn praktijkgerichte achtergrond in de agrarische sector weet ik hoe op een duurzame verantwoorde manier geteeld kan worden. En door mijn brede netwerk weet ik waar ik de beste groente en fruit vandaan kan halen. Geteeld met passie en oog voor kwaliteit waarin veiligheid, versheid en smaak de belangrijkste criteria zijn.

Contactgegevens
ProeVkantoor
P.J. Jongstraat 62a
1614 LG Lutjebroek

Telefoon
06-40256505

Openingstijden
Op aanvraag

Mail
info@proevkantoor.nl

Overige gegevens
Kvk: 63831155
IBAN: NL32 RABO 0305 3464 58

Click edit button to change this code.