Inschrijven proeVmaand

Met het ProeVkantoor pakket kiest u bewust voor smaakvolle, gezonde voeding uit een duurzame landbouw en een eerlijke economie. Het abonnement is flexibel. Aanvragen, vakantie doorgeven en opzeggen is eenvoudig te regelen en er geldt geen opzegtermijn. Daarmee betaal je dus alleen voor het pakket dat je afneemt; wel zo eerlijk. Het pakket is ook wekelijks tegen een meerprijs los te bestellen in de webshop.

ProeVmaand
De eerste 4 weken betaalt u via Ideal. Een abonnement kan ook cadeau gegeven worden (geef dat aan in bijzonderheden). Na de vierde levering neemt ProeVkantoor contact met u op of het abonnement gecontinueerd of opgezegd dient te worden. Besluit u te continueren dan schrijven we het bedrag, via automatische incasso, van vier leveringen af na de eerste levering van elke nieuwe periode. 

Thuisbezorging
Vanaf november 2017 starten wij een proef met het thuisbezorgen van de pakketten in de gemeenten Enkhuizen, Stede Broec, Drechterland, Andijk en Venhuizen. Mocht er voldoende belangstelling komen vanuit andere gebieden, dan vergroten wij het levergebied. Kies zelf een tijdstip op donderdag tussen 14:00 – 21:00 om je pakket te ontvangen. Hoe gemakkelijk is dat! 

 

  • Je pakket wordt op elk gewenst tijdstip thuis bezorgd op donderdag tussen 14:00 - 21:00. Kies voor gemak en geef bij [bijzonderheden] het gewenste tijdstip aan.
  • Vanwege SEPA regelgeving zijn we verplicht bij inschrijving van de ProeVmaand uw akkoord voor automatische incasso al te krijgen. Vandaar dat deze reeds gevraagd wordt in onderstaand formulier. Vanzelfsprekend zullen wij de ProeVmaand nooit incasseren.
  • U vindt de algemene voorwaarden hier.
  • Vanwege SEPA regelgeving zijn we verplicht bij inschrijving van de ProeVmaand uw akkoord voor automatische incasso al te krijgen. Vandaar dat deze reeds gevraagd wordt in dit formulier. Vanzelfsprekend zullen wij de ProeVmaand nooit incasseren. Meer informatie vindt u hier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.