Inschrijven proeVmaand

Met het ProeVkantoor pakket kiest u bewust voor smaakvolle, gezonde voeding uit een duurzame landbouw en een eerlijke economie. Het abonnement is flexibel. Aanvragen, vakantie doorgeven en opzeggen is eenvoudig te regelen en er geldt geen opzegtermijn. Daarmee betaal je dus alleen voor het pakket dat je afneemt; wel zo eerlijk. Het pakket is ook wekelijks tegen een meerprijs los te bestellen in de webshop.

ProeVmaand
De eerste 4 weken betaalt u via Ideal. Een abonnement kan ook cadeau gegeven worden (geef dat aan in bijzonderheden). Na deze vierde levering neemt ProeVkantoor contact met u op of het abonnement gecontinueerd of opgezegd dient te worden. Besluit u te continueren dan schrijven we het bedrag, via automatische incasso, van vier leveringen af na de eerste levering van elke nieuwe periode. 

Veiligheid
Om uw privacy en veiligheid te garanderen maken wij gebruik van een SSL certificaat dat een beveiligde website garandeert. Uw gegevens zijn en blijven veilig opgeslagen.

Thuisbezorging
Het thuisbezorgen van de pakketten is op dit moment alleen mogelijk in het postcodegebied 1600 t/m 1628 en 1440 t/m 1448.

 

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false”]