ProeVkantoor lanceert revolutionair gezondheid concept!

Wil je gezonder leven, maar weet je niet precies hoe? I.s.m. een aantal leefstijlcoaches lanceren wij een revolutionair gezondheid concept!
Wekelijks een pakket groenten dat uitblinkt in Versheid en gemak! Gemakkelijk omdat sommige groenten, zoals bijvoorbeeld boerenkool, pompoen en diverse koolsoorten gesneden zullen zijn. Ook zullen er wekelijks Verrassende mixen in het pakket te vinden zijn, zoals bami- en nasigroenten, vergeten groente mix of salade mixen.

Als extra service bieden we een uniek gezondheidsprogramma aan met wekelijks informatieve en inspirerende nieuwsbrieven, workshops en een helpdesk waar uw persoonlijke vragen door leefstijlcoaches beantwoord worden.

✔️ Minimaal 6 soorten groenten (hoofd-en bijgroenten)
✔️ Uniek gezondheidsprogramma
✔️ Persoonlijke begeleiding
✔️ Lokaal geteeld, dus altijd vers.
✔️ Van biologische of Planet Proof teelt
✔️ Elke week een nieuwsbrief met recepten en achtergrond van de producten

De eerste levering start op 10 januari. Vanwege de persoonlijke begeleiding is er slechts plaats voor 50 deelnemers. Je kunt op ieder moment starten. Geef je dus snel op: www.proevkantoor.nl/pakketten

Wie wens jij veel gezondheid toe in 2019?

ProeVkantoor gaat internationaal!

Even een terugblik naar vrijdag 9 november……. Het was feest! Quinten is vandaag 8 jaar geworden! Veel post en digitale mail. Quinten opent de post en ik de mail. Felicitaties, maar ook een uitnodiging… 😊

De ingekorte versie is: “wij zouden u als duurzame ondernemer graag een podium bieden op de Grüne Woche in Berlijn als uniek voorbeeld van natuur-inclusieve productie in Nederland omdat u bijdraagt aan het uitdragen van de visie voor Kringlooplandbouw die Minister Schouten recentelijk heeft gepubliceerd”.

WOW! Ga ik dus ‘gewoon’ op de grootste internationale landbouwbeurs staan! Vooral met het laten zien hoe duurzaam de 63 Noord-Hollandse biologische en Planet Proof telers waar ik mee samenwerk, de Noord-Hollandse natuur een warm hart toedragen. Dat positieve verhaal ga ik graag vertellen in Berlijn! En ik neem uiteraard mijn 3-minuten moestuin en de champignon-die-in-het-licht-kan-groeien kweekset mee. 💚💚💚

Afgelopen woensdag was de kennismaking met de directeur en staf van de Nederlandse Natuur en Milieufederatie. Die nemen vanuit het ministerie de organisatie op zich. Ze waren onder de indruk van de 3-minuten moestuin en die gaan ze waarschijnlijk ook gebruiken als weggeef cadeau. Ik heb er onwijs veel zin in en nu mijn Duits nog even oppoetsen….. hahaha.

Nieuw: invloed op de inhoud!         

5 redenen om lid te worden.

In oktober is een enquête uitgestuurd naar alle oud-abonnees om de tevredenheid van ProeVkantoor te meten. Er waren vele reacties en goede feedback!

De volgende verbeteringen zijn per heden ingevoerd:

  • Invloed op de inhoud van het pakket door vijf producten aan te geven die niet in de pakket gewenst zijn en 5 producten die wel in de pakket gewenst zijn.
  • Het is mogelijk om eens per twee weken een pakket te ontvangen.
  • Er kan geswitcht worden tussen het soort pakket per week. Bijvoorbeeld: in de even weken het fruitpakket en in de oneven weken het medium pakket.
  • Er is meer variatie in het pakket en veel minder kolen.
  • Minder kwetsbare producten en dus een langere houdbaarheid.

Wilt u dit graag ervaren? Schrijft u zich dan in op www.proevkantoor.nl/inschrijven

Bent u eerder klant geweest? Dan kunnen wij uw account weer activeren. U hoeft zich dus niet opnieuw in te schrijven. Een email naar info@proevkantoor.nl met uw keuze volstaat.

Wat is ProeVkantoor?

Wekelijks een krat vol duurzaam geteelde groente en fruit van de teler uit de buurt, bezorgt op 60 afhaalpunten in Noord-Holland. Er zijn 6 verschillende pakketten variërend in prijs van €7,30 tot €15,35. Verse, duurzaam geteelde groente en fruit. Onze producten zijn afkomstig van onze telers uit Noord-Holland. Je eet dus groente en fruit uit je eigen achtertuin. Daarmee versterk je niet alleen je  eigen gezondheid, maar ook je eigen regio. Lokale fairtrade dus.  Ook omdat ProeVkantoor de telers een eerlijke prijs betaalt die ze nodig hebben om rendabel te telen. Wel zo eerlijk!