Een gezonde en vitale werkvloer

Vers en lokaal geteeld fruit voor uw medewerkers? En wilt u tegelijkertijd de telers in Noord-Holland steunen? Dan kan ik wat voor u betekenen!

Vanaf begin 2018 ben ik actief met het leveren van snackgroenten en fruit naar bedrijven/gemeenten en zorginstellingen. Ook voeren wij vitaliteitscampagnes (voeding/bewegen/ontspanning/werkstress) uit met gecertificeerde experts. De telers krijgen een eerlijke prijs en zo draagt elke afnemer bij aan een gezonde en eerlijke voedselketen in Noord-Holland.

Bedrijven die ik elke week belever zijn: Nestlé, Incotec, Noordwest Ziekenhuisgroep, Microsoft en Enza Zaden. Ik kan desgewenst het fruit op verschillende afdelingen neerzetten. Ontzorgen is mijn credo! Het is zelfs mogelijk om een EU subsidie te krijgen dat 50% van de kosten vergoed!

✔️ Vers, gevarieerd en eetrijp fruit.
✔️ Scherp geprijsd! €0.26 per medewerker per dag.
✔️ Variatie in verschillende smaken/rassen appels.
✔️ Lokaal geteeld, met een eerlijke prijs voor de teler.
✔️ Aantrekkelijk en natuurlijk gepresenteerd in houten kratjes.

✔️ Informatie teler en gezondheidsweetjes bij het fruit.

Zou ik u eens mogen verblijden met een gratis proeVbox en vertellen waarin ik onderscheidend ben t.o.v. mijn concurrenten?

Stuur dan een email naar: matthijs@proevkantoor.nl of bel/app mij op: 06 402 565 05.

ProeVkantoor gaat internationaal!

Even een terugblik naar vrijdag 9 november……. Het was feest! Quinten is vandaag 8 jaar geworden! Veel post en digitale mail. Quinten opent de post en ik de mail. Felicitaties, maar ook een uitnodiging… 😊

De ingekorte versie is: “wij zouden u als duurzame ondernemer graag een podium bieden op de Grüne Woche in Berlijn als uniek voorbeeld van natuur-inclusieve productie in Nederland omdat u bijdraagt aan het uitdragen van de visie voor Kringlooplandbouw die Minister Schouten recentelijk heeft gepubliceerd”.

WOW! Ga ik dus ‘gewoon’ op de grootste internationale landbouwbeurs staan! Vooral met het laten zien hoe duurzaam de 63 Noord-Hollandse biologische en Planet Proof telers waar ik mee samenwerk, de Noord-Hollandse natuur een warm hart toedragen. Dat positieve verhaal ga ik graag vertellen in Berlijn! En ik neem uiteraard mijn 3-minuten moestuin en de champignon-die-in-het-licht-kan-groeien kweekset mee. 💚💚💚

Afgelopen woensdag was de kennismaking met de directeur en staf van de Nederlandse Natuur en Milieufederatie. Die nemen vanuit het ministerie de organisatie op zich. Ze waren onder de indruk van de 3-minuten moestuin en die gaan ze waarschijnlijk ook gebruiken als weggeef cadeau. Ik heb er onwijs veel zin in en nu mijn Duits nog even oppoetsen….. hahaha.

Nieuw: invloed op de inhoud!         

5 redenen om lid te worden.

In oktober is een enquête uitgestuurd naar alle oud-abonnees om de tevredenheid van ProeVkantoor te meten. Er waren vele reacties en goede feedback!

De volgende verbeteringen zijn per heden ingevoerd:

  • Invloed op de inhoud van het pakket door vijf producten aan te geven die niet in de pakket gewenst zijn en 5 producten die wel in de pakket gewenst zijn.
  • Het is mogelijk om eens per twee weken een pakket te ontvangen.
  • Er kan geswitcht worden tussen het soort pakket per week. Bijvoorbeeld: in de even weken het fruitpakket en in de oneven weken het medium pakket.
  • Er is meer variatie in het pakket en veel minder kolen.
  • Minder kwetsbare producten en dus een langere houdbaarheid.

Wilt u dit graag ervaren? Schrijft u zich dan in op www.proevkantoor.nl/inschrijven

Bent u eerder klant geweest? Dan kunnen wij uw account weer activeren. U hoeft zich dus niet opnieuw in te schrijven. Een email naar info@proevkantoor.nl met uw keuze volstaat.

Wat is ProeVkantoor?

Wekelijks een krat vol duurzaam geteelde groente en fruit van de teler uit de buurt, bezorgt op 60 afhaalpunten in Noord-Holland. Er zijn 6 verschillende pakketten variërend in prijs van €7,30 tot €15,35. Verse, duurzaam geteelde groente en fruit. Onze producten zijn afkomstig van onze telers uit Noord-Holland. Je eet dus groente en fruit uit je eigen achtertuin. Daarmee versterk je niet alleen je  eigen gezondheid, maar ook je eigen regio. Lokale fairtrade dus.  Ook omdat ProeVkantoor de telers een eerlijke prijs betaalt die ze nodig hebben om rendabel te telen. Wel zo eerlijk!