Voor een gezonde werkvloer

Bent u een werkgever die:
– Zonder inspanningen een gezonde leefstijl wil faciliteren onder werknemers?
– Wil bijdragen aan een gezonde, eerlijke en veilige voedselketen in Noord Holland?
– Met een duurzaam initiatief het MVO beleid van uw onderneming wil versterken?

ProeVkantoor kan onder andere het volgende aanbieden:

– Een (eenmalig) pakket op maat. Denk bijvoorbeeld aan een pakket/tas dat als relatiegeschenk, vitaliteitspakket of kerstpakket gegeven kan worden.

– Een ProeVmaand (4 leveringen) van de bestaande pakketten. Mensen kunnen zich inschrijven via deze website, zonder gedoe voor de werkgever, betaling en communicatie gebeurt rechtstreeks tussen de werknemers en ProeVkantoor. De pakketten worden op donderdag vóór 13:00 kosteloos op het bedrijf geleverd.

Alle pakketen zijn inclusief een digitale nieuwsbrief met daarin: recepten, achtergrond van de producten en telers.

ProeVkantoor heeft in 2016, 2017 en 2018 aan onder andere de volgende bedrijven geleverd:

Rabobank

de-omring

inholland_hogeschool

vu_universiteit

 

koninklijke-verkade

 

Uniserver

 

Afbeeldingsresultaat voor nestle

Voordeel voor u én de werknemer!
Vanaf 1 januari 2015 kunt u als werkgever gezond en vers voedsel opnemen als extra arbeidsvoorwaarde middels de WKR. In plaats van PC Privé of Fiets van de Zaak kunnen de medewerkers kiezen voor VersLoon van ProeVkantoor. Er is al een ProeVerij pakket vanaf €6,75 per week.

Geïnteresseerd in ons bedrijfsconcept? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met mij op en ik licht u graag de werkwijze van ProeVkantoor toe.

Als werkgever faciliteert u niet alleen een gezonde leefstijl van uw werknemers; u draagt ook bij aan de lokale economie én het draagt bij aan uw eigen MVO-beleid. Met als resultaat tevreden en gezonde medewerkers, want die hebben de beschikking over verse, veilige en betaalbare groenten en fruit.

Fiscaal voordeel
Werkgevers mogen vanaf 1 januari 2015 maximaal 1,2% van het totale fiscale loon, de vrije ruimte, besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor hun werknemers. De Belastingdienst hanteert geen regels meer waaraan het budget besteed wordt, zolang het budget maar niet wordt overschreden.
Bron: werkkostenregeling-wkr.nl