ProeVkantoor zorgt voor een gezonde en vitale werkvloer

Bent u een ondernemer die het ziekteverzuim wil verlagen tegen minimale kosten?

Als het antwoord positief is, dan kan ik wat voor u betekenen. U kunt al vanaf €0.26 per medewerker per dag het verschil maken!

Vanaf begin 2018 is ProeVkantoor actief met het leveren van snackgroenten en fruit naar bedrijven/gemeenten en zorginstellingen. Ook voeren wij vitaliteitscampagnes (voeding/bewegen/ontspanning/duurzame inzetbaarheid) uit met gecertificeerde experts.

ProeVkantoor kan onder andere het volgende aanbieden:

  • Een (eenmalig) groente/fruit pakket op maat. Denk bijvoorbeeld aan een pakket dat als relatiegeschenk, vitaliteitspakket of kerstpakket gegeven kan worden.
  • Wekelijks vers en lokaal geteelde snackgroenten en fruit op de werkvloer.
  • Maatwerk vitaliteitscampagnes die uitgevoerd worden door gecertificeerde experts in de thema’s: voeding, bewegen, ontspanning en duurzame inzetbaarheid.

Dus als u:

✔️ Zonder inspanningen een gezonde leefstijl wil faciliteren onder jullie werknemers,

✔️ Wil bijdragen aan een gezonde, eerlijke en veilige voedselketen in Noord Holland,

✔️  Met een duurzaam initiatief uw MVO beleid wil versterken,

Dan kom ik graag eens langs met een gratis proeVbox en vertellen over de vele mogelijkheden om een vitaliteitscampagne voor uw onderneming uit te voeren.

Stuur een email naar: matthijs@proevkantoor.nl of bel/app mij op: 06 402 565 05.

Wij hebben vanaf 2015 Vitaliteit projecten uitgevoerd voor:

Voordeel voor u én de werknemer!
Vanaf 1 januari 2015 kunt u als werkgever gezond en vers voedsel opnemen als extra arbeidsvoorwaarde middels de WKR. In plaats van PC Privé of Fiets van de Zaak kunnen de medewerkers kiezen voor VersLoon van ProeVkantoor. Er is al een ProeVerij pakket vanaf €6,75 per week.

Geïnteresseerd in ons bedrijfsconcept? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met mij op en ik licht u graag de werkwijze van ProeVkantoor toe.

Als werkgever faciliteert u niet alleen een gezonde leefstijl van uw werknemers; u draagt ook bij aan de lokale economie én het draagt bij aan uw eigen MVO-beleid. Met als resultaat tevreden en gezonde medewerkers, want die hebben de beschikking over verse, veilige en betaalbare groenten en fruit.

Fiscaal voordeel
Werkgevers mogen vanaf 1 januari 2020 maximaal 1,7% van het totale fiscale loon, de vrije ruimte, besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor hun werknemers. De Belastingdienst hanteert geen regels meer waaraan het budget besteed wordt, zolang het budget maar niet wordt overschreden.
Bron: werkkostenregeling-wkr.nl