Voor een gezonde en vitale werkvloer

Bent u een werkgever die:
– Zonder inspanningen een gezonde leefstijl wil faciliteren onder werknemers?
– Wil bijdragen aan een gezonde, eerlijke en veilige voedselketen in Noord Holland?
– Met een duurzaam initiatief het MVO beleid van uw onderneming wil versterken?

ProeVkantoor kan onder andere het volgende aanbieden:

  • Een (eenmalig) pakket op maat. Denk bijvoorbeeld aan een pakket/tas dat als relatiegeschenk, vitaliteitspakket of kerstpakket gegeven kan worden.
  • Vers en lokaal geteeld fruit voor uw medewerkers? En wilt u tegelijkertijd de telers in Noord-Holland steunen? Dan kan ik wat voor u betekenen!

Vanaf begin 2018 ben ik actief met het leveren van snackgroenten en fruit naar bedrijven/gemeenten en zorginstellingen. Ook voeren wij vitaliteitscampagnes (voeding/bewegen/ontspanning/werkstress) uit met gecertificeerde experts. De telers krijgen een eerlijke prijs en zo draagt elke afnemer bij aan een gezonde en eerlijke voedselketen in Noord-Holland.

Ontzorgen is mijn credo! Desgewenst kunnen de snackgroenten en fruit op verschillende afdelingen neergezet worden. Het is zelfs mogelijk om een EU subsidie te krijgen dat 50% van de kosten vergoed!

✔️ Vers, gevarieerd en eetrijp fruit.
✔️ Scherp geprijsd! €0.26 per medewerker per dag.
✔️ Variatie in verschillende smaken/rassen appels.
✔️ Lokaal geteeld, met een eerlijke prijs voor de teler.
✔️ Aantrekkelijk en natuurlijk gepresenteerd in houten kratjes.

✔️ Informatie teler en gezondheidsweetjes bij het fruit.

Zou ik u eens mogen verblijden met een gratis proeVbox en vertellen waarin ik onderscheidend ben t.o.v. mijn concurrenten?

Stuur dan een email naar: matthijs@proevkantoor.nl of bel/app mij op: 06 402 565 05.

Wij hebben vanaf 2015 Vitaliteit projecten uitgevoerd voor:

Voordeel voor u én de werknemer!
Vanaf 1 januari 2015 kunt u als werkgever gezond en vers voedsel opnemen als extra arbeidsvoorwaarde middels de WKR. In plaats van PC Privé of Fiets van de Zaak kunnen de medewerkers kiezen voor VersLoon van ProeVkantoor. Er is al een ProeVerij pakket vanaf €6,75 per week.

Geïnteresseerd in ons bedrijfsconcept? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met mij op en ik licht u graag de werkwijze van ProeVkantoor toe.

Als werkgever faciliteert u niet alleen een gezonde leefstijl van uw werknemers; u draagt ook bij aan de lokale economie én het draagt bij aan uw eigen MVO-beleid. Met als resultaat tevreden en gezonde medewerkers, want die hebben de beschikking over verse, veilige en betaalbare groenten en fruit.

Fiscaal voordeel
Werkgevers mogen vanaf 1 januari 2015 maximaal 1,2% van het totale fiscale loon, de vrije ruimte, besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen voor hun werknemers. De Belastingdienst hanteert geen regels meer waaraan het budget besteed wordt, zolang het budget maar niet wordt overschreden.
Bron: werkkostenregeling-wkr.nl